Auto belandt in de sloot aan de Heemweg bij Woldendorp

 

Woldendorp – Dinsdagmiddag omstreeks 17.05 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Heemweg bij Woldendorp.

Omdat er mogelijk sprake zou zijn van een beknelling, werd ook de brandweer gealarmeerd. Ter plaatse bleek een bestuurder met zijn voertuig in een naastgelegen sloot te zijn beland. De bestuurder wist uiteindelijk zelf het voertuig te verlaten, waarop de brandweer onverrichte zake weer retour kon naar de kazerne.

De bestuurder werd gecontroleerd door het ambulancepersoneel, maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Tijdens het ongeval werd de weg gedeeltelijk afgesloten voor het overige verkeer. Een berger zal het voertuig uit de sloot halen en wegbrengen.

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: