Openluchtconcert In Corpore trekt veel bezoekers

 

Wagenborgen – Maandagavond 9 juli hield muziekvereniging In Corpore een Openluchtconcert rondom de vijver op het voormalige Groot Bronswijk terrein in Wagenborgen.

Het zomeravondconcert was het laatste evenement voor de muzikanten, die nu genieten van hun vakantie. Zowel de Melody Percussion Band als de Fanfareband waren te beluisteren. Daarnaast lieten ook leerlingen van de Kronkelaar uit Wagenborgen horen wat ze geleerd hebben tijdens het project ‘Speel mee met IC!’. Tijdens dit project leerden de leerlingen hoe het is om een muziekinstrument te bespelen onder leiding van Malon Maat.

Dirigent  van muziekvereniging In Corpore Lotte de Bruin stopt ermee,omdat ze een studie aan het conservatorium gaat volgen. Dit kan ze helaas niet te combineren met In Corpore en heeft daarom maandagavond afscheid genomen van de muziekvereniging.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: