Rotary Pub Quiz levert €3500 euro op voor Niet voor Nicks

 

Steendam – De Rotary Pub Quiz, georganiseerd door Rotaryclub Appingedam Delfzijl, was dinsdag 12 juni opnieuw een groot succes in Paviljoen Boei 12 aan het Schildmeer.

Het inschrijfgeld van de deelnemende teams leverde netto € 3.500,- op. Het goede doel dit jaar van de Rotary Pubquiz is de actie ‘Niet voor Nicks’ van Robert Zuidema. Nick Zuidema, Robert zijn broer, overleed door het te laat komen van een donorlever. Met de actie ‘Niet voor Nicks’ wil Robert met fysieke en mentale kracht zijn verdriet te lijf gaan en daarnaast veel aandacht krijgen voor orgaandonatie. Robert doet op 23 juni aanstaande zijn eigen sponsor-challenge voor de aanschaf van een ‘virtuele fiets- en loopband’ voor de transplantatieafdeling van het UMCG. Zo kunnen opgenomen patiënten op een leuke en uitdagende manier hun conditie op peil houden.

“Wij zijn blij door middel van de opbrengst van onze Pubquiz deze bijdrage te kunnen doen,” aldus voorzitter Anne Jan Wind van Rotaryclub Appingedam Delfzijl. Anne Jan Wind heeft de cheque van deze opbrengst aan Robert Zuidema overhandigd.

Meer informatie: www.nietvoornicks.nl.

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: