Voorjaarsmarkt Basisschool “De Kronkelaar” op 29 maart

 

Wagenborgen – Op donderdagavond 29 maart vanaf 18.30 uur zaal Basisschool “De Kronkelaar” haar deuren open voor de Voorjaarsmarkt.  Iedereen is van harte welkom. Dit jaar heeft de school gekozen voor het thema “IK HOU VAN HOLLAND !” Naast kraampjes met allerlei friemeltjes, die door de kinderen zelf zijn gemaakt, kunnen er spelletjes worden gedaan: grabbeljurk, darten, grabbelen, draai rad, blikgooien, lerarenspel. Kom gerust langs en geniet van de gezelligheid op deze Voorjaars markt avond.

Tegen half negen vindt de trekking plaats van een grote verloting met fraaie prijzen. Loten zijn nog op school verkrijgbaar. Tevens kunt u gezellig plaatsnemen in ons voorjaarscafé/restaurant.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: 0596541766 of bsdekronkelaar@marenland.org

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: