Landelijk opererende oplichter actief in Noord Nederland

 

Noord Nederland – De laatste weken valt het toegenomen aantal meldingen op waarbij sprake is van personen die worden opgelicht/bestolen door middel van (agressieve) verkoop van pannensets en huishoudartikelen. Na aankoop blijkt er vaak meer geld afgeschreven dan op het mobiele pinapparaat vermeld stond.

De gekochte pannen zijn van slechte kwaliteit en niet dezelfde als voor aankoop werden getoond. De oplichter blijkt landelijk te opereren en is de laatste tijd actief in Noord-Nederland. Hij rijdt in een zwarte Peugeot Partner. Het kenteken is bij de politie bekend, maar ze krijgen de bestuurder / eigenaar niet te pakken.

Advies van de politie: ‘wees heel terughoudend met het kopen aan de deur. ¬†Wij zouden zeggen, koop alleen kinderpostzegels aan de deur.’

Bijgevoegde foto is een voorbeeld.

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: