Leerlingen van bs De Kronkelaar uit Wagenborgen lopen Sint Maarten

 

Wagenborgen – In de afgelopen jaren was het gebruikelijk dat de leerlingen vooraf aan Sint Maarten naar de ouderen in Menterne gingen. Door sluiting van het verzorgingstehuis moest er gekeken worden naar nieuwe mogelijkheden. “Deze traditie willen we graag behouden want deze verbindt het dorp.”: aldus Arjan van der Kooi, directeur van bs De Kronkelaar.

De leerlingen van groep 1 t/m 4 hebben een bezoekje gebracht aan de bewoners van de seniorenwoningen. Dit jaar deden voor het eerst huisarts dr. Rezelman en ’s Heeren Loo Opmaat ook mee met het festijn. De huidige bewoners van het Menterne complex, mensen met een licht verstandelijke beperking, hadden hun best gedaan op het maken van een traktatie en genoten zichtbaar van het zingen.

Het was een groot succes en zo kan deze mooie traditie toch worden voortgezet.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: