Spar Kappen in Wagenborgen gaat verbouwen

 

Wagenborgen – Spar Kappen in Wagenborgen gaat verbouwen! Spar is momenteel bezig met de vernieuwing en de eenduidigheid van de SPAR uitstraling in alle winkels. De vernieuwingen en veranderingen die gepland staan voor de vestiging in Wagenborgen zijn zo groot dat het genoodzaakt is, om de winkel een aantal dagen te sluiten. Zo worden er diverse werkzaamheden verricht aan de uitstraling van de formule van SPAR, maar ook een herindeling en diverse werkzaamheden van technische aard. Dit allemaal om te kunnen bouwen aan een goede toekomst voor uw  en de SPAR winkel in Wagenborgen en om de klant optimaal te kunnen bedienen en te voorzien van alle gemakken die de Spar als Buurtsuper kan bieden.

De verbouwing zal plaatsvinden van 23 november t/m woensdag 29 november. Op deze dagen is het dan ook niet mogelijk om bij ons uw boodschappen te kunnen doen.  Op Donderdag 30 november zal de winkel weer open zijn voor het winkelende publiek. Om u alvast een impressie te geven van de nieuwe SPAR formule en de veranderingen die de Spar heeft doorgevoerd in de winkel willen ze u uitnodigen om op Woensdagavond 29 november om 19.00 uur langs te komen tijdens de receptie voor een hapje en een drankje.

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: