Draai aan het Rad van Fortuin en steun Stichting Walk On!

Siddeburen – Op donderdag 5 oktober a.s. wordt de jaarlijkse en gezellige Superbraderie in het centrum van Siddeburen gehouden. Met een zeer gevarieerd aanbod bij de kraampjes, is er voor elk wel wat wils. En ’s avonds zorgt de verlichting voor extra sfeer.
Tijdens deze Superbraderie organiseert Stichting Walk On een heus Rad van Fortuin met geweldige prijzen. Bijvoorbeeld: 2 VIP-kaarten voor een wedstrijd van FC Groningen of 2 toegangskaartjes voor het Bokpop Oktoberfest. De presentatie is onder andere in handen van Henk de Haan (bekend van ‘Pompom pompom pom’ en ‘Broez’n’), samen met zijn lieftallige assistentes van Stichting Walk On. Ook zal een lieve heks bij het Rad aanwezig zijn, kortom: het wordt een heus spektakel!
De opbrengsten van dit Rad van Fortuin komen geheel ten goede aan Stichting Walk On en de prijzen zijn beschikbaar gesteld door verschillende bedrijven uit de regio, waarvoor onze hartelijke dank.
Wij worden heel enthousiast van zulke leuke evenementen en hopen op veel bezoekers.
Kun je er niet bij zijn, maar wil je wel doneren aan Stichting walk On? Dat kan heel eenvoudig via de doneer-knop op onze website of op de Facebookpagina van Stichting Walk On.
  • Datum: Donderdag 5 oktober 2017
  • Locatie: Centrum Siddeburen
  • Tijd: 14.00 – 21.00 uur

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: