Optreden Dimensions Juniors in Wagenborgen

Wagenborgen – De komende maanden trekt Dimensions Junior (DJ’s) door Nederland met hun tour ‘Talent gezocht’. Op zaterdag 16 september zal de groep Wagenborgen aan doen voor een optreden.

In een spetterende show, geschikt voor jong en oud geven de DJ’s een optreden met humor, stoere liedjes, dans en theater en vooral ook een prachtige en krachtige boodschap. Bezoekers van de voorgaande keren weten al genoeg, noteer die datum in de agenda! De DJ’s zijn er helemaal klaar voor om de bezoekers te laten genieten van een mooie avond.

 

Concert in Wagenborgen – kinderen t/m 12 jaar gratis toegang

Zaterdagavond 16 september as. zullen de Dimensions Juniors een concert geven in de Gereformeerde kerk van Wagenborgen. Aanvang 19.00 uur en het programma duurt ongeveer tot 20.30 uur. De entree bedraagt €. 2,50 Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: