Proostmeerloop Wagenborgen uitgebreid met 15 km-loop

 

Wagenborgen – De 15e editie van de Proostmeerloop wordt zaterdag 2 september – heel toepasselijk – uitgebreid met een 15 km-wedstrijdloop.

Deelnemers kunnen dus kiezen uit één, twee of drie rondes van 5 kilometer. Ondanks dat de wedstrijddatum net valt voor het einde van de schoolvakantie heeft het bestuur gemeend niet van het patroon van de eerste zaterdag in september te moet afwijken.

Het is ook de bedoeling dat er een braderie rond het loopevenement wordt gehouden. Hoewel de Prootsmeerloop al veel meer deelnemers telt dan bijvoorbeeld het loopcircuit in Noord-Groningen is de organisatie nog niet helemaal tevreden over het aantal van 330 deelnemers van vorig jaar. Het streven is om de grens van 350 te passeren.

De start van de senioren zal in verband met de 15 km-loop met een half uur vervroegd worden, naar 16:30 uur

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: