Gemeente Oldambt tijdens werkbezoek in Wagenborgen

 

Wagenborgen – De gemeente Oldambt heeft in het kader van het thema gebiedsregie/gebiedsgericht werken dinsdagmiddag 20 juni een werkbezoek gebracht aan de gemeente Delfzijl

Het werkbezoek van de gemeente Oldambt aan de gemeente Delfzijl was als doel om ervaringen en kennis uitwisselen over gebiedsgericht werken in de praktijk en daardoor als ‘buren’ in een zelfde samenleving/gebied leren van elkaar. Beide gemeenten zijn gestart met gebiedsgericht werken. Delfzijl is al een paar jaar onderweg, Oldambt is dit jaar begonnen met een experimenteerjaar.

Tijdens het werkbezoek werd er onder andere een bezoek gebracht aan het voormalige Groot Bronswijk terrein en de nieuwe Steunhorn in Wagenborgen. In het Open Poort werd onder het genot van een kopje koffie en thee door Vereniging Dorpsbelangen Wagenborgen en het Vrijwilligers Netwerk Wagenborgen ervaringen en kennissen uitgewisseld over het toekomstplan van Wagenborgen.

Als afsluiting van de dag werd er een maaltijd/buffet klaargemaakt in de Brede School Noord in Delfzijl door Mothers United (Antilliaanse bijstnadsmoeders).

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: