Brandweer Wagenborgen wordt tweede tijdens brandweerwedstrijden

 

Harkstede – Bij de molen aan de Hamweg in Harkstede vonden zaterdag de hele dag brandweerwedstrijden plaats. In de molen was tijdens een bruiloft brand uitgebroken, het pas getrouwde stel en een fotograaf die nog in de molen aanwezig waren konden hierdoor de molen niet meer verlaten. Tijdens het ontruimen van het feest die voor de molen plaats vond zakte de ‘opa’ van het stel in elkaar en moest gereanimeerd worden. Het was aan de ploegen van Ten Boer, Finsterwolde, de meldkamer, Vlagtwedde, Uithuizen, Wagenborgen en Veendam om deze situatie tot een goed einde te brengen.

 

De uitslag:

Beste Bevelvoerder Vlagtwedde
Beste 111 Uithuizen
Beste 112 Uithuizen
Beste 113 Vlagtwedde
Beste 114 Vlagtwedde
Beste chauffeur/pompbediende Meldkamer Noord Nederland

 

 

  1. Vlagwedde
  2. Wagenborgen
  3. Uithuizen
  4. Meldkamer Noord Nederland
  5. Ten Boer
  6. Veendam
  7. Finsterwolde

 

Volgende ronde van de ABWC vaardigheidtoetsen is op 20 mei in Kollum ( Friesland )

 

Foto’s: Marcel Klip

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: