Gemeente Delfzijl steunt inzamelingsactie Voedselbank

 

Delfzijl Р Op woensdag 21 december overhandigde wethouder Meindert Joostens de opbrengst van de door Delfzijlster gemeenteambtenaren ingezamelde levensmiddelen aan de Voedselbank AppingedamDelfzijl. Dit in het kader van een inzamelingsactie die Groningse voedselbanken, waaronder de Voedselbank Appingedam-Delfzijl, zijn gestart om zoveel mogelijk voedsel in te zamelen voor kwetsbare inwoners. Doel is om ervoor te zorgen dat er voor 2017 een buffer ontstaat.

 

Alle hulp is welkom

De gemeente ondersteunt de voedselbank en biedt voorzieningen voor inwoners die het net niet redden. ‘Maar soms is dit vangnet niet voldoende’, zegt wethouder Meindert Joostens. ‘Wij zijn daarom blij met particuliere initiatieven, zoals van de Voedselbank Appingedam-Delfzijl.. Dat is een goede aanvulling op de voorzieningen die de gemeente biedt.’ Meer informatie over de inzamelingsactie en de Voedselbank Appingedam-Delfzijl is te vinden op www.voedselbankappingedamdelfzijl.nl

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: