Brandweer blust brand in agrarisch loonbedrijf Woldendorp

Woldendorp – De brandweer van Wagenborgen, Woldendorp en Delfzijl zijn dinsdag aan het einde van de middag uitgeruktĀ voor een brand in loods van een agrarisch loonbedrijf aan de Vennen in Woldendorp.
In de werkplaats van het loonbedrijf stond een werkbank in de brand, de brandweer had het vuur snel onder controle. Vermoedelijk is de brand ontstaan door werkzaamheden. Wegens een beperkte beschikbaarheid van bluswater werd ook de groot-watertransport van blusgroep Delfzijl ingezet. Met een verreiker is een tussenwand in de loods gesloopt om er zeker van te zijn dat de brand volledig geblust is.
De aanwezige politie kwam door de zachte berm vast te zitten, uiteraard was de brandweer niet de beroerdste om ze weer op de weg te helpen.
Foto’s: Gerrie de Groot & Mark Heikens

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: