Dimensions Juniors weer te zien in Wagenborgen

 

Wagenborgen – De komende maanden trekt Dimensions Juniors door Nederland met hun nieuwe tour ‘Wie niet weg is, is gezien’. Dimensions Juniors, kortweg de DJ’s, is een groep kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar die door middel van zang, dans en drama op een eigentijdse manier vertellen over het christelijk geloof. Het thema ‘Wie niet weg is, is gezien’ is een mooi verhaal waarbij ook de kinderen uit het publiek worden betrokken. Op zaterdag 17 september a.s. treden de DJ’s op in de Gereformeerde kerk van Wagenborgen. Evenals vorig jaar belooft het een spetterend concert te worden.

 

Concert in Wagenborgen – kinderen tot 16 jaar gratis toegang

Zaterdagavond 17 september as. zullen de Dimensions Juniors een concert geven in de Gereformeerde kerk van Wagenborgen. Aanvang 19.00 uur en het programma duurt ongeveer tot 20.30 uur. De entree bedraagt voor volwassenen €. 2,50 Kinderen tot 16 jaar hebben gratis toegang. Meer informatie is te vinden op www.2b-free.nl

 

Over Dimensions

Dimensions Junior is de jongste groep van stichting Dimensions en richt zich specifiek op kinderen van 8 tot en met 12 jaar oud. De stichting Dimensions heeft het doel om te vertellen over het evangelie van Jezus Christus door zang, dans en theater.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: