Zomermarkt Termunten op zondag 21 augustus

Termunten – “Ha-Waaaii aan ’t Wad” Dit is het thema van de inmiddels bij velen bekende markt die wordt gehouden op 21 augustus in- en rond het kerkje van Termunten. Zoals ook voorgaande jaren biedt de markt een grote verscheidenheid aan artikelen. Een kleine greep uit het aanbod: keramiek, sieraden, patchwork, kussens, houten voorwerpen, handwerkartikelen, tassen, Fair Trade producten, enz.enz. en uiteraard zijn er ook lekkere hapjes en drankjes. In de kerk exposeren drie mensen hun schilderijen. Op het terrein is gezellige muziek van het duo Thalau en daarna geheel in stijl van het thema treden op The Grey Pigeons met hun warme klanken van Hawaiian – indo rock – blues – en kroncong muziek.

Kinderen kunnen om 13.30 uur meedoen aan de Kidsrun naar Punt van Reide, op een pony rondom de kerk rijden, schilderen en zich laten schminken. In de kerk worden ook de werkstukken van de knutselmiddagen in de jeugdsoos geëxposeerd. U ziet het, alle ingrediënten zijn aanwezig om er samen weer een hele sfeervolle marktdag van te maken waarbij ook de reünie gedachte om de hoek komt kijken.

Natuurlijk is er de mogelijkheid om de toren te beklimmen en behalve een weids uitzicht over de Eems, Dollard en Punt van Reide wacht u eenmaal boven nog een verrassing!

Toegang : gratis (gift welkom)
Tijd : 13.00 – 17.00 uur
Culturele Commissie Kerk Termunten
www.kerktermunten.nl

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: