Brandweer Siddeburen opzoek naar nieuwe collega’s

 

Siddeburen – Ter versterking van de blusgroep zoekt Brandweer Siddeburen een aantal enthousiaste nieuwe collega’s.

Brandweer Siddeburen bestaat normaal gesproken uit 16 vrijwilligers. Of beter gezegd, parttime brandweerlieden. Want ze zijn oproepbaar naast ons dagelijkse werk. De groep bestaat uit mannen en vrouwen die 24 uur per dag, 7 dagen per week klaarstaan om inwoners te helpen in geval van nood.
Je draait mee in een hecht team, krijgt een prima opleiding en ontvangt een jaarvergoeding en een uurvergoeding voor studie, oefeningen en uitrukken.

Een brandweervrijwilliger heeft minimaal VMBO werk- en denkniveau, teamgeest, een goede gezondheid en conditie, is minimaal 18 jaar en praktisch ingesteld. Bij voorkeur woon en werk je in Siddeburen en omgeving en ben je ook overdag beschikbaar. De brandweer van Siddeburen komt ook graag in contact met mensen die elders parttime of in ploegendienst werken.

Ben je geïnteresseerd en wil je solliciteren of meer informatie dan kun je een mailtje sturen naar ploegchef Kris de Haan. kris.dehaan@vrgroningen.nl

Voor meer informatie kun je ook klikken op onderstaande link
http://brandweergroningen.nl/vrijwilliger

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: