Stichting Walk On flyert bij opening Delfsail in de Eemshaven

Eemshaven – Stichting Walk On heeft woensdagavond tijdens Pré-Delfsail flyers uitgedeeld in de Eemshaven. De stichting wil mensen graag duidelijk maken wat het doel is van de stichting.

De Stichting probeerde woensdagavond zanger Lee Towers in de Eemhaven op te zoeken. De zanger gaf op dat moment een muziekoptreden. Tevergeefs is dit niet gelukt.  Lee Towers zijn muzieknummer “You Never Walk Alone” is een rode draad voor de stichting. De Stichting Walk On hoop dat een ontmoeting in de toekomst nog eens gaat plaatsvinden.

De Eemshaven was woensdag het decor voor de prelude van DelfSail (Pré-Delfsail) Op het parkeerterrein bij het Zeemanshuis was er de hele dag muziek en een ambachtelijke markt. In de avond traden Stevan Bloema en DJ Julian op, waarna Delfsail omstreeks 21.15 uur officieel werd geopend.  Di-rect was de kers op de taart. De avond werd afgesloten met vuurwerk.

 

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: