Aftellen voor Kinderspeelweek Wagenborgen begonnen

Wagenborgen – Nog een aantal weken en is het weer zover! De 39ste editie van kinderspeelweek Wagenborgen zal dan van start gaan. Van maandag 25 t/m vrijdag 29 juli kunnen kinderen weer genieten van hutten bouwen en een hoop activiteiten.

Kinderspeelweek Wagenborgen zijn nog op zoek naar vrijwilligers, die willen komen helpen. Heb jij zin om een groepje te begeleiden of te helpen in de civiele dienst, ben je 15 jaar of ouder, geef je dan op! Dit kan door middel van een Whatsappje te sturen naar Anja 06 42330361 of Menno 06 25116110. Ook kun je een mailtje sturen naar anjapijper@live.nl of via Facebook 

De opgave brieven voor de kinderen zullen op maandag 20 juni worden uitgedeeld op basisschool De Kronkelaar. Sluitingsdatum is vrijdag 1 juli 18.00 uur! Let op: VOL=VOL

In de week van 27 juni t/m 2 juli zal er ook weer gecollecteerd worden voor de kinderspeelweek.

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: