Kindermarkt Wagenborgen ondanks slechte weer groot succes

Wagenborgen – Ook Wagenborgen stond in het teken van Koningsdag. Woensdagmorgen om 10.00 uur gingen de eerste kinderen de spullen uit stallen voor de kindermarkt, die door speeltuincommissie “”de Speulbult” en Vereniging Dorpsbelangen Wagenborgen in het voormalige schoolgebouw van CBS de Blinke werd georganiseerd.

Maandagavond maakte de organisatie bekend, wegens de slecht weersvoorspellingen voor een andere locatie te kiezen. Niks mocht de pret drukken, al vroeg werden de vele kleedjes volgebouwd met speelgoed, dvd, kunst, grabbeltonnen enzovoort. Naast de kindermarkt was er ook de jaarlijkse bloemetjesmarkt van Vereniging Dorpsbelangen Wagenborgen en werd er koffie/thee en koek/cake verkocht. De opbrengst komt ten goede aan de onderhoud van speeltuin “de Speulbult”.

 

Foto’s: Mark Heikens & Gert Roelfszema

%d bloggers liken dit: