Topprestatie judoka’s Performance in Oostwold

image1

Oostwold – Zaterdag 2 april was alweer het 37ste regiotoernooi gehouden in Oostwold. Voor Judo Performance deden er 8 judoka’s mee. Zij streden om hele grote bekers ditmaal, gekscherend werd de opmerking gemaakt dat het geen regiotoernooi was maar een Grandprix (het hoogste niveau judotoernooi).
Na goed judo en mooie worpen werden de volgende resultaten behaald:

Eerste plaats:

  • Esmeralda Holtman
  • Marjon Scholten
  • Nienke Dijkema

Tweede plaats:

  • Kevin Battjes

Derde plaats

  • Phoebe de Jonge

Vierde plaats:

  • Benjamin Kortlever
  • Jay Monkau
  • Gerdinand Scholten

Het volgende judotoernooi zal ook weer in Oostwold zijn, dit zal het blauwestad judotoernooi zijn op 7 mei! Gefeliciteerd toppers en tot volgende keer. Voor meer informatie kunt u kijken op www.judoperformance.nl

 

%d bloggers liken dit: