Schanspop Siddeburen maakt voorlopige line-up bekend

Schanspop ballonnenSiddeburen – De organisatie van Schanspop Siddeburen heeft zaterdagavond traditie getrouw tijdens het jaarlijkse feestavond de voorlopige line-up van de 30ste Schanspop bekend gemaakt. 

Omdat Schanspop in 2016 maar liefst 30 jaar bestaat, wordt dit een speciale editie. Op de 30ste Schanspop komen onderandere;  Rowwen Hèze, Papa Di Grazzi, Racoon, Hollands Verdriet, André Hazes jr. en Frans Bauer


Het programma is nog niet helemaal rond, maar de organisatie vond de tijd rijp om het nieuws met de festivalganger te delen. 
Dit jaar zal Schanspop in twee weekenden zijn, in verband met het 30 jaar bestaan. De voorverkoop begint op zaterdag 9 juli.

Binnenkort volgt er meer informatie.

Foto: Schanspop

 

 

 

%d bloggers liken dit: