Informatieavond over Dallinga’s Brug in Tjuchem op maandag 14 maart

KnipselTjuchem – Op maandag 14 maart organiseert het Waterschap Hunze en Aa’s een informatieavond over de Dallinga’s brug. Wij nodigen inwoners van Tjuchem uit hierbij aanwezig te zijn. Het waterschap vervangt de brug in de Hoofdweg over het Afwateringskanaal van Duurswold.

Samen met de gemeente Slochteren en de vereniging voor dorpsbelangen Tjuchem is een nieuw ontwerp van de brug gemaakt. Deze brug vervangt de oude brug.

Werkzaamheden
Tijdens de informatieavond presenteren we de nieuwe brug en informeren wij inwoners van Tjuchem over de bouwwerkzaamheden en omleidingsroutes.
De sloop- en nieuwbouwwerkzaamheden zijn gepland van begin april tot en met juli. Tijdens de werkzaamheden is de Hoofdweg gestremd. Het verkeer maakt dan gebruik van omleidingsroutes. We zorgen ervoor dat inwoners van Tjuchem goed bij de eigen woningen kunnen komen.

 

Datum: maandag 14 maart 2016
Tijd: 20.00 uur
Plaats: Plaaisterploats, Hoofdweg 65a Tjuchem

 

 

Foto: Googlemaps
%d bloggers liken dit: