Zeehondencentrum Pieterburen past openingstijden aan

image003

Pieterburen – Zeehondencentrum Pieterburen past vanaf 2016 haar openingstijden in de wintermaanden aan.

Het centrum gaat zich richten op speciale themaweekenden en sluit daarom op maandag en dinsdag voor algemeen publiek. Het centrum hoopt op deze manier meer mensen te kunnen bereiken met haar boodschap.

Het Zeehondencentrum heeft besloten om in de wintermaanden beperkter open te zijn, omdat met merkte dat bezoekers veel waarde hechten aan een intensieve beleving. Om dit mogelijk te maken worden de weekenden thematisch ingericht. De nieuwe openingstijden zijn als volgt:

 

– Tijdens vakanties en feestdagen dagelijks geopend van 10:00-17:00 uur

– 1 november t/m 31 maart: woensdag t/m zondag geopend van 10:00-17:00 uur en alleen op maandag en dinsdag geopend voor groepen indien er vooraf gereserveerd is.

– 1 april t/m 31 oktober: dagelijks geopend van 10:00-17:00 uur

 

 

Tijdens de thematische weekenden worden de bezoekers meegenomen in een deel van het verhaal van zeehonden in het wild. Zo gaat thema 1 van 2016 geheel over hoe Grijze zeehonden overleven tijdens de winterkou. Bezoekers worden in de weekenden meegenomen in de belevenissen van een poolreiziger, de unieke aanpassingen van grijze zeehonden en kunnen achter de schermen mee kijken bij de pups in opvang.

%d bloggers liken dit: