Dijkema Verhuur en Vita Nova organiseren Winterfair op 19 december

DSC_0013Wagenborgen – Op zaterdag 19 december organiseren Dijkema Verhuur Wagenborgen en Bloemenhuis Vita Nova een Winterfair. Van 10:00 uur tot 16:00 uur vindt u een gevarieerd aanbod van leuke en lekkere (winterse) producten en activiteiten. De Winterfair wordt gehouden in en rond Bloemenhuis Vita Nova. Voor de jeugdige bezoekers (tot 12 jaar) is er de gelegenheid om wat leuks te maken, zodat u zelf rustig rond kunt kijken.

We kunnen nog mensen plaatsen die met hun eigen activiteiten en originele of aparte hobby’s. Opgave graag voor 5 december. Voor meer informatie en opgave kunt u mailen: winterfairwagenborgen2015@gmail.com, bellen 0596 – 541421 of binnen lopen bij Bloemenhuis Vita Nova.

 

 

Foto’s: Archief

DSC_0018

%d bloggers liken dit: