OBS De Woldrakkers scoort 1.008.520 lees minuten tijdens het leesmiljonairsproject

DSCN9770

Woldendorp- Woensdagmorgen is op OBS De Woldrakkers de Kinderboekenweek 2015 van start gegaan met een act van goochelaar Tim Wijst. Daarna konden de kinderen workshops volgen passend bij het thema van de kinderboekenweek “Raar maar waar”. Aan het eind van de ochtend werd het Leesmiljonairsproject dat vorig jaar in oktober gestart is, afgesloten. Het doel was om de kinderen zoveel mogelijk te laten lezen en daarmee een miljoen leesminuten te verdienen. En dit is gelukt! In totaal hebben ze gezamenlijk 1.008.520 minuten verzameld. Dit was door enkele ouders en leerkrachten met krijt op de straat geschreven. De brandweer kwam en heeft de weg schoongespoten en daarmee het project beëindigd.’

 

Foto’s: J.Beekhuis / 112Wagenborgen

DSCN9763 DSCN9764 DSCN9767 DSCN9769  DSCN9778Kin

%d bloggers liken dit: