Dimensions Juniors geven energiek optreden in kerk van Wagenborgen

Djs-19-9-2015
Wagenborgen – Op zaterdagavond 19 september traden de Dimensions Juniors op als onderdeel van het startweekend van de gereformeerde kerk in Wagenborgen. Er moest een leuke invulling voor de zaterdagavond komen geschikt voor alle leeftijden en dat is achteraf bekeken meer dan gelukt. Met zang, dans en drama wisten de Dimensions Juniors een energieke show neer te zetten waarbij het publiek ook werd betrokken.

Getuigen van geloof, hoop en liefde op een laagdrempelige en aansprekende manier. Het concert werd ondersteund met modern licht en geluid en de bijval van bijna 100 bezoekers waaronder veel schooljeugd.

De organisatie is dan ook dik tevreden over de belangstelling en heeft al laten blijken dat dit zeker voor herhaling vatbaar is.
%d bloggers liken dit: