Uitnodiging voor informele avond Proostmeerloop Wagenborgen

DSC_0077

Wagenborgen – De organisatie van de Proostmeerloop in Wagenborgen nodigt alle vrijwilligers van harte uit voor een informele avond op woensdag 26 augustus a.s. om 19.30 uur in Ons Centrum te Wagenborgen. Naast een informatief deel, waarin hun uitleg zullen geven over alle werkzaamheden en nieuwe ontwikkelingen (o.a. tijdregistratie en afzetting wegen), kunnen ze nog even gezellig bijpraten onder genot van een hapje en drankje. Ze hopen u/je graag te zien op woensdag 26 augustus a.s.

 

Nieuwe vrijwilligers

Ook zijn ze nog op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor het inschrijven van de lopers en voor het bemensen van een aantal standjes. Mocht u/jij hun willen helpen dan kan contact opgenomen worden met Tineke Vos, tel, 542685 of per mail t.deboer@proostmeerloop.nl Nieuwe vrijwilligers zijn natuurlijk ook welkom op de vrijwilligersavond van 26 augustus a.s.

%d bloggers liken dit: