Drukke dag voor blusgroep Siddeburen

20150711112319

Overschild – Een drukke dag voor de brandweerlieden van blusgroep Siddeburen. Vandaag zijn ze driemaal opgeroepen voor verschillende meldingen in hun verzorgingsgebied.

Zaterdag vroeg in de ochtend brak er brand uit in een schuur met landbouwmachines en hooi aan de Meerweg in Overschild. Tot 13.00 uur in de middag zijn ze aan het nablussen geweest.

In verband met de vakantieregeling moesten de blusliederen ook buiten hun verzorgingsgebied uitrukken. Zaterdagmiddag kwam even na twee uur een melding binnen van een verkeersongeval aan de Hoofdweg in Wagenborgen.  Onderweg naar het ongeval kregen ze te horen dat de personen uit het voertuig waren en de collega´s van ploeg Wagenborgen het sein ‘Ongevalsmeester’ hadden gegeven. Hun inzet was voor deze melding niet nodig.

Om 19:16 uur ging de pieper alweer, er werd brand gemeld aan de Meerweg in Overschild. Blusgroep Siddeburen is hierop ter plaatse geweest.  “Was echt niks, rookpluim van een lucifer” aldus de brandweer.

 

 

 

%d bloggers liken dit: