Gezocht: Dierenverzorgers voor hertenkamp Nieuwolda

3 hertjes

Nieuwolda – ┬áVereniging Dorpsbelangen Nieuwolda en Stichting Nieuwolda zijn dringend op zoek naar vrijwilligers 18+ voor de verzorging van de dieren in het Hertenkamp. Door ziekte en mantelzorg zijn er de laatste tijd veel vrijwilligers uitgevallen. Het voorbestaan van het Hertenkamp komt hiermee in gevaar! Dat zou toch heel erg jammer zijn voor iedereen, jong en oud die geniet van het Hertenkamp. En dat terwijl het er voor het Hertenkamp juist zo goed uitziet. De werkgroep Pluktuin en Renovatie Hertenkamp heeft een projectplan gemaakt met als doel het Hertenkamp beter toegankelijk te maken.

Er komen nieuwe stallen en een ontvangstruimte met een centraal plein. Zo kun je van dichtbij genieten van de dieren. Ook komt er een extra rolstoelvriendelijke doorgang aan de kant van het Hamrik. Een openbare pluktuin met fruitbomen en bessenstruiken tussen het Hamrik en het Hertenkamp is afgelopen voorjaar al gerealiseerd. Binnenkort starten hun met het werven van fondsen voor de nieuwe kinderboerderij. Totdat het nieuwe gebouw er is zullen we moeten roeien met de riemen die we hebben. Dus doen we een beroep op jullie: kom helpen! Al is het maar voor een paar uurtjes in de week. Laten we er samen de schouders onder zetten.

Als je wilt helpen bel of mail dan met de beheerder van het Hertenkamp, Margreet Wagenmakers. Tel: 06-37382486 E-mail: margreetwagemakers@hotmail.com

 

Foto: hertenkampvianen.nl

 

%d bloggers liken dit: