Koninklijke onderscheiding voor brandweerman blusgroep Woldendorp

DSC_0033

Woldendorp – Op zaterdag 23 mei reikte de heer E.A. Groot, burgemeester van de gemeente Delfzijl aan de heer A.A. Beekhuis uit Woldendorp een Koninklijke Onderscheiding uit. De heer Beekhuis is vanaf 1994 lid van de vrijwillige brandweer Delfzijl, Veiligheidsregio Groningen bij de blus- en hulpverleningsgroep Woldendorp.

Daarnaast heeft hij in het maatschappelijk leven en met name in de kerkgemeenschap van de Protestantse Kerk Nederland-gemeente Woldendorp, Termunten en Borgsweer veel werk verricht in diverse bestuurs-functies.

De heer Beekhuis is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester E.A. Groot reikte de Koninklijke Onderscheiding aan de heer Beekhuis uit in café Old Inn aan de Zwaagweg 10 te Woldendorp.

 

Foto´s: ©112Wagenborgen.eu / Mark Heikens

 

DSC_0015 DSC_0019 DSC_0021 DSC_0033 DSC_0036 DSC_0037 DSC_0044 DSC_0054

%d bloggers liken dit: