Wagenborgen: Koningsspelen op vrijdag 24 april

DSC_0023Wagenborgen – Op vrijdag 24 april staan de Koningsspelen voor de deur, ook weer in Wagenborgen.

De Koningsspelen is een sportief Oranjefeest voor alle kinderen in het basisonderwijs in Nederland. Twee jaar geleden zijn de Koningsspelen voor het eerst georganiseerd in het kader van de inhuldiging van de nieuwe Koning Willem Alexander.

Basisschool de Waarborg, de Blinke en de Bron organiseerden vorig jaar samen de Koningsspelen in Wagenborgen.  Voor de onderbouwgroepen 1 t/m 4  werd er een stuif es georganiseerd in de sporthal en voor de bovenbouwgroepen 5 t/m 8 organiseerde de scholen een mini toernooi: voetbal en slagbal op de sportvelden van v.v. Wagenborger-boys.

Dit jaar zullen de Koningsspelen op vrijdag 24 april worden gehouden. De tijden zijn nog niet bekend.

 

DSC_0043

 

%d bloggers liken dit: