fbpx
ma. okt 25th, 2021

Siddeburen- In Siddeburen barst afgelopen zaterdag het muziekfestival Bokpop los. Na het verlossende woord dat evenementen weer zijn toegestaan, had het bestuur van Bokpop de knoop gelijk doorgehakt: er komt een 2021-editie van dit bijzondere muziekfestival. Het programma was al enige tijd rond, en bestaat uit een aanbod voor jong en oud. Het festival vindt plaats op het evenemententerrein aan de Kugelslaan in Siddeburen, nabij de sporthal.

Bokpop werd op zaterdag 25 september afgetrapt met de Party Night, met medewerking van Wat Aans, DJ IkWillem, De Zware Jongens en MmoozZ.

 

Programma
Donderdag 30 september is de Foute Avond met optredens van o.a. Totally Spice, een Spice Girls-tribute, naar Siddeburen, evenals Qmusic The Party.  De 90’s Avond op vrijdag 1 oktober belooft een avond vol sentiment te worden. Paul Elstak, DJ Tonko, T-Spoon en de Hardcore Vibes Band zullen Siddeburen op z’n grondvesten laten trillen.

Bokpop wordt op zaterdag 2 oktober afgesloten met de Hollandse Avond. Er staan optredens gepland van Joost Mag Het Weten, René Karst, Ronnie Ruysdael en DJ Tonny.

De feesttent is iedere avond geopend vanaf 19.00 uur en zal om 0.00 sluiten vanwege de coronabeperkingen. Ook zal er een toegangsbewijs getoond moeten worden door middel van een QR-code als bewijs van inenting of herstel van corona of een negatieve test van testen voor toegang.

Kaarten voor Bokpop zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Petra’s Warenhuis aan de Hoofdweg 136 in Siddeburen en via www.bokpopsiddeburen.nl. De Hollandse Avond is reeds uitverkocht.

Geef een reactie

error: ©112Wagenborgen.eu