fbpx
ma. okt 25th, 2021

 

Wagenborgen – Na een jaar van stilte, is Kinderspeelweek Wagenborgen achter de schermen druk bezig met het voorbereiden van een speelweek in deze vakantie. Echter wel met een aangepaste datum, van 16 t/m 20 augustus.

Dit is de laatste week van de schoolvakantie. Dit natuurlijk onder voorbehoud van de vergunning. Door het verplaatsen geven we ons een maand extra tijd om in een dusdanige versoepeling te zitten dat het ook door kan gaan.

Echter zijn we buiten een vergunning om nog een ding nodig, jij als vrijwilliger. Kun en wil je in deze week meehelpen, geef je dan nu op. Ook als je nog niet eerder, of in het verleden hebt geholpen, ben je welkom! (De (hulp) leiding op de groepjes is vanaf 15 jaar)

Je kunt je opgeven via info@kinderspeelweekwagenborgen.nl of via een appje naar 0642330361 (Anja) of 0625116110 (Menno)
Wacht niet te lang met opgeven, want de speelweek kan niet zonder vrijwilligers, en we willen alles op alles zetten om dit jaar toch weer een speelweek te hebben! Tot 16 augustus!

Geef een reactie

error: ©112Wagenborgen.eu