Wagenborgen – Wegens de verhuizing naar de nieuwe locatie, organiseert basisschool de Kronkelaar uit Wagenborgen op zaterdag 21 november vanaf 11:00 uur met de verkoop van het oude schoolmeubilair. U kunt zich inschrijven door een mailtje te sturen naar saskiakrans@marenland.org . De indeling gaat dan naar binnenkomst van de mails. U krijgt een bevestiging via de mail met de tijd wanneer u wordt verwacht. U kunt zich tot donderdag 19-11-2020 18:00 uur inschrijven. U heeft 20 minuten de  tijd om de meubels te bekijken en een beslissing te nemen of u een aankoop doet.

Het volgende is te koop:
Kapstokken
Bureaus
* Bureaustoelen
* Instructietafels van verschillende hoogtes
* Stoeltjes in verschillende soorten en maten
* Tafeltjes met vakjes in verschillende soorten en maten
* Kasten
* Whiteboards

En verder wat er op dat moment nog in school staat en geschikt is voor verkoop. Van de tafeltjes en stoeltje zijn heel veel voorradig. Van de rest minder. Voor het meeste meubilair
vragen wij €5,- tot €10,-. Bij sommige meubels kan het er iets boven of onder vallen. Graag contant geld meenemen en bij aankoop direct afrekenen.

Hieronder vindt u foto’s om een impressie te geven wat er zoal verkocht wordt.

Belangrijk:
Kom met maximaal 2 personen.
Als u het schoolplein oploopt, wordt u verzocht om buiten bij de kleuteringang te wachten in de getekende vakken, u wordt opgehaald als u naar binnen kan.
U mag alleen naar binnen met een mondkapje op.
Bij binnenkomst uw handen desinfecteren bij de desinfectiepaal.
* De pijlen geven de looproute aan.

 

Geef een reactie