Wagenborgen – Hij liet ons nog even in spanning, maar de Sint heeft laten weten dat hij toch onderweg is naar Wagenborgen. Op zaterdag 21 november zal de intocht van Sinterklaas met zijn pieten plaatsvinden

Sinterklaas gaat komend jaar niet met Ozosnel door de straten van Wagenborgen, maar wil Wagenborgen ook niet aan zich voorbij laten gaan. Daarom kun je thuis vanuit je luie stoel met een warme kop chocolade melk en de geur van versgebakken pepernoten naar een live stream kijken van de intocht .

Kleurplaat
Op de achterpagina van dorpskrant “Op de Hoogte” staat een kleurplaat. Als de kleurplaat inkleurt en op zaterdag 21 november vanaf 14.00 uur voor het raam hangt, komen pieten langs de deuren met een attentie. Mochten er extra tekeningen nodig zijn dan zijn die verkrijgbaar bij de SPAR Kappen en bloemenhuis VitaNova.

De organisatie vraagt om een foto van de kleurplaat te maken en dit te sturen naar sinterklaas@wagenborgen.eu. Met daarbij een klein verhaaltje over hun kinderen.

 

Het verzoek is om dit jaar niet met de kinderen achter de pieten aan te lopen.

De link van de stream kun je vinden op onze website en op www.nijs.info Vanaf 14.30 uur staat daar de verwijzing en vanaf 15.00 uur gaan ze live.

Geef een reactie