Verkeershinder rondom werkzaamheden Familie Bronsweg Wagenborgen

Wagenborgen – De wegwerkzaamheden aan de Familie Bronsweg in Wagenborgen, die afgelopen week zijn gestart, nemen de nodige hinder en overlast met zich mee.

De gemeente Delfzijl ontving de afgelopen dagen meerdere telefoontjes van buurtbewoners. Eén van de overlast punten van buurtbewoners zijn de vrachtwagens die via de Bremstraat richting het dorp willen. De bocht richting de Familie Bronsweg kunnen de chauffeurs niet krijgen en moeten daarom achteruit terug. De gemeente zal komende dagen verkeersborden gaan plaatsen om vrachtwagenchauffeurs duidelijk te maken, dat er voor hun geen doorgang is.

Openbaarvervoer
De gemeente heeft in overleg met Qbuzz gezorgd dat reizigers met lijn 119 vanaf Wagenborgen per bus weer naar Delfzijl of Winschoten kunnen. Bij de bushalte aan het Groot Bronswijk kunnen reizigers in/ en uit stappen. Op het voormalige Groot Bronswijk terrein zijn rijplaten geplaatst, waar de bus kan draaien. Dit is een tijdelijke oplossing van de gemeente Delfzijl.

De werkzaamheden zullen vrijdag 16 oktober zijn afgerond.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: