Oostwold (Oldambt) – Op de Polderweg in Oostwold (Oldambt) raakte maandagavond omstreeks 22:35 uur een 62-jarige automobilist uit Wagenborgen de macht over het stuur kwijt en belandde met zijn auto in een droge sloot.

Hulpdiensten waaronder het Mobiel Medisch Team (MMT), ambulance, brandweer en politie kwamen ter plaatse. De traumahelikopter werd geannuleerd tijdens het aanvliegen naar de plek van het incident.

De bestuurder werd ter plaatse onderzocht in een ambulance, maar hoefde uiteindelijk niet mee naar een ziekenhuis. Uit onderzoek van de politie bleek dat de man te veel alcohol had genuttigd en werd door de politie meegenomen naar het bureau. Tijdens een tweede blaastest bleek de man 940 UGL te hebben geblazen. Het rijbewijs van de 62-jarige man uit Wagenborgen is ingevorderd.

Foto: Marije Timmer

Geef een reactie