Wagenborgen – Ook in Wagenborgen is het schooljaar weer gestart. Alle kinderen van BS de Kronkelaar mochten afgelopen maandag weer naar school. Vanwege de maatregelen rondom corona hebben we een sobere start van het schooljaar gehad. Om toch een glimlach op een ieders gezicht te toveren, hebben we alle kinderen verwelkomd met een heuse “wasstraat” zodat iedereen fris het nieuwe schooljaar ingaat. Via de rode loper liepen alle kinderen het schoolplein op, ondertussen kwamen ze diverse “hindernissen” tegen.

Het is de laatste keer dat de leerlingen starten in het gebouw aan de Hoofdweg 81 in Wagenborgen. De verwachting is dat de school in het najaar gaat verhuizen naar een prachtig nieuw gebouw. De nieuwbouw is al in een gevorderd stadium en komt op een prachtige locatie op het voormalig “Groot-Bronswijk” terrein.

 

Geef een reactie