Berenjacht nu ook in Wagenborgen

Wagenborgen – Een initiatief om kinderen te vermaken is vanuit Australië en het Verenigd Koninkrijk ook overgewaaid naar deze regio. In Wagenborgen zetten mensen massaal een beer voor het raam, zodat kinderen op berenjacht kunnen tijdens de coronacrisis.

 

Meedoen

Iedereen kan via dit formulier aangeven dat hij of zij een beer voor het raam heeft gezet. In dit overzicht komen vervolgens alle beren te staan, waarna kinderen de desbetreffende beren kunnen zoeken.

(Wegens extreme drukte, kan het duren voordat de pagina geladen is)

De initiatiefnemers in Nederland houden rekening met de maatregelen van het kabinet en de adviezen van het RIVM. “Dit initiatief is bedoelt om een wandeling in je eigen buurt leuker te maken. Ga dus niet in andere plaatsen op jacht. Houd rekening met de richtlijnen die van kracht zijn!”

 

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: