Uitgifte Jubileumkrant “50 jaar In Corpore”

Wagenborgen – Ter ere van het 50 jarig jubileum van muziekvereniging “In Corpore” is een jubileumkrant uitgebracht. De krant, die afgelopen week huis aan huis in Wagenborgen is rondgebracht, geeft een samenvatting van “In Corpore” door de jaren heen. Met de vele foto’s en krantenartikelen die voor handen zijn, konden wel 10 kranten worden samengesteld. Uiteindelijk is het 1 krant geworden.

De eerste krant is afgelopen dinsdag door voorzitter Klaas Koning uitgereikt aan burgemeester Beukema van de gemeente Delfzijl. Net als in zijn bijdrage in de jubileumkrant, zei de burgemeester nogmaals dat hij trots is op “In Corpore”, een vereniging die zorgt voor verbinding in het dorp en op hoog muzikaal niveau weet te presteren.

De jubileumkrant is de opmaat voor het jubileumjaar 2020, een jaar met vele activiteiten. Komende zaterdag 11 januari wordt de reünie gehouden. Verder staat er o.a. een bevrijdingsconcert (2 mei) en een jubileumconcert (10 oktober) op het programma. Op 12 en 13 juni wordt een 24 uursactie gehouden met diverse activiteiten.

Een gedachte over “Uitgifte Jubileumkrant “50 jaar In Corpore”

  • 9 januari 2020 om 16:15
    Permalink

    Kijk daar wordt ik vrolijk van. Ik hoop zaterdag ook te komen. Dit is alvast een mooi begin.

    Beantwoorden

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: