Inzamelingsactie voor voedselbank bij Spar Kappen

Wagenborgen – Vanaf 16 t/m 21 december organiseert de Voedselbank Appingedam-Delfzijl een inzamelingsactie bij de Spar in Wagenborgen. De actie is vooral gericht op het inzamelen van lang houdbare producten zoals blikgroenten, pasta en rijst , mix voor pasta en rijst, suiker, soep in pak of blik en melkproducten. In plaats daarvan kunt u ook boodschappenbonnen kopen en doneren. De totale opbrengst van de boodschappenbonnen kan door de voedselbank dan op een later moment in 2020 bij de Spar worden besteed voor bijvoorbeeld zuivelproducten of vers fruit en verse groente.

Uit berichten die eerder zijn gepubliceerd, is al gebleken dat het nodig is, omdat het aantal huishoudens dat een
beroep doet op ondersteuning nog steeds groeit en de voorraden in de loop van het jaar snel afnemen. De
voedselbank is erg blij dat de heer Kappen van de Spar medewerking aan deze inzamelingsactie wil verlenen.
Gedurende deze dagen kunnen ook de waardepunten van Douwe Egberts worden ingeleverd. Die waardepunten kunt u vinden op de pakken DE-koffie en de verpakkingen van Pickwick thee. Douwe Egberts schenkt per 500 punten één pak koffie aan de voedselbank. De vorige inzamelingsactie van deze waardepunten was een groot succes. Het leverde ruim 1300 pakken koffie op!

De voedselbank hoopt dat het winkelend publiek ook dit jaar weer met gulle hand geeft.

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: