Commissaris van de Koning René Paas pakt de strijkbout tijdens werkbezoek aan de gemeente Delfzijl

Delfzijl – Tijdens zijn werkbezoek aan de gemeente Delfzijl op vrijdag 12 april krijgt de Commissaris van de
Koning René Paas in ‘De Wasserij’ (onderdeel van Werkplein Fivelingo) de gelegenheid een industriële strijkbout te hanteren. Op deze locatie laat de Commissaris zich informeren over het arbeidsmarktbeleid. Naast de commissaris zijn burgemeester Gerard Beukema en wethouders Meindert Joostens en Hans Ronde aanwezig.

Tijdens het werkbezoek wordt het brede kader van de arbeidsmarkt geschetst. Het gaat daarbij om het totale palet van (arbeidsmatige) dagbesteding, beschut werk, na- en bijscholing voor regulier werk, begeleiding naar regulier werk en de vragen zoals die nu voor het bedrijfsleven gelden. Het bezoek aan ‘De Wasserij’ geeft een beeld van werken in een beschutte omgeving.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: