Wagenborgen – Op zondag 23 december zal er speciaal voor kinderen, en hun vader en moeder, en opa en oma een kerstwandeling in Wagenborgen worden gehouden. De wandeling start vanuit Ons Centrum waar eerst naar het kerstverhaal geluisterd zal worden. Daarna vertrekken we in groepjes en beginnen aan de route. De wandeling zal het karakter hebben van een speurtocht waarbij een aantal opdrachtjes uitgevoerd moeten worden. Onderweg komen de wandelaars een aantal bijzondere en verrassende dingen tegen ,zoals een levende kerststal.

De wandeling is een rondje door het dorp en zal niet langer duren dan ongeveer 3 kwartier zodat iedereen die kan lopen in principe mee kan doen. Bij terugkomst in Ons Centrum wacht er warme chocolademelk en voor de volwassenen koffie of glühwein. Dit alles is gepland tussen 16.00 en 17.15 uur.

De deelname is gratis maar voor ons als organisatie is het handig om te weten hoeveel deelnemers er zijn i.v.m. de inkoop van chocolademelk e.d. Graag daarom opgave via de email: info@gk-wagenborgen.nl of op tel.nr. 0596-541823

Geef een reactie