Wagenborgen – Dit jaar komt Sinterklaas, op uitnodiging van de Ondernemers Club Wagenborgen, zaterdag 24 november a.s. weer met zijn pieten naar Wagenborgen. De kinderen kunnen om 15.00 uur samen met “Laif!” vanaf sporthal “Weerland” Sinterklaas tegemoet lopen.

Na een muzikale rondgang door het dorp komt Sinterklaas en zijn pieten tussen 15.45 en 16.00 uur aan bij sporthal “Weerland”en gaat dan samen met de kinderen een feestje bouwen.

 

Route door het dorp:

 

 •  Sporthal Weerland
 •  Hoofdweg
 • H.L. Emmensweg
 • Troostlaan
 • Hoofdweg
 • G. Boelmanweg
 • Oosterweren
 • Tonnistil
 • Kosterij
 • Klokkenborg
 • Kerkstraat
 • Hoofdweg
 • Sporthal “Weerland”.

 

De kleurplaat die de kinderen gekregen hebben op school kan je inkleuren, mocht je geen kleurplaat ontvangen hebben, dan kan je er een ophalen bij de Spar of Bloemenhuis Vita Nova. Zet je naam erop, je leeftijd  en de groep waarin je zit, lever de kleurplaat in bij je juf of meester, bloemenhuis Vita Nova of de Spar

Geef een reactie