Restaurant Klein Finland Wagenborgen opent haar deuren

 

Wagenborgen – Afgelopen donderdag is het restaurant Klein Finland geopend op het gelijknamige vakantiepark aan de Boslaan 7 te Wagenborgen. U kunt zich daar laten verrassen door de Finse sfeer en de heerlijke verse gerechten. Daarnaast beiden zij ook afhaalmenu’s, zaalverhuur en catering.

Om de kwaliteit aan de gerechten te geven, werkt het restaurant niet met een grote menukaart maar laten ze u verrassen door elke week verschillende verse gerechten en een weeksoep aan te bieden. Waaronder natuurlijk ook vegetarische maaltijden. Eventuele wensen of aanpassingen zijn van te voren in overleg mogelijk, denk bv. aan glutenvrij.

Als u benieuwd bent naar het menu kunt u hun website bezoeken: www.restaurantkleinfinland.nl. U kunt natuurlijk ook even bellen: 0596 201065

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: