Groninger Huis zoekt leden voor werkgroep tiny houses Wagenborgen

 

Wagenborgen – Ruim twee jaar geleden waaide de tinyhousebeweging vanuit de Verenigde Staten over naar Nederland. Flexibiliteit, minder consumeren en een kleinere ecologische footprint zijn de belangrijkste redenen waarom deze volwaardige microwoningen ook in Nederland door steeds meer mensen en organisaties worden omarmd.

Woonstichting Groninger Huis is voornemens om als experiment een drietal verschillende tiny houses te plaatsen op het voormalige Groot Bronswijk terrein in Wagenborgen. Ze vinden het daarbij belangrijk om de wensen en behoeften vanuit het dorp mee te nemen en een zo breed mogelijk draagvlak te krijgen voor dit project. Het Groninger Huis wil daarom graag een werkgroep oprichten met inwoners uit het dorp.

Bent u dus woonachtig in Wagenborgen, spreekt de ontwikkeling van een tiny house u aan en wilt u graag meedenken over de ontwikkeling hiervan in uw dorp? Neem dan snel contact op met Harry Martens van Groninger Huis. Hij is tijdens kantooruren bereikbaar op (0598) 45 14 82. U kunt ook e-mail sturen naar h.martens@groningerhuis.nl.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: