Steendam – De jaarlijkse Dag van het Park in Hoogezand krijgt uitbreiding door de hele gemeente Midden-Groningen. Onder de naam MitSummer Events worden drie buitenevenementen georganiseerd. 3 juni aan het Schildmeer in Steendam met de Dag van het Meer. Op 10 juni in de Heemtuin in Muntendam de Dag van de Natuur. Tot slot vindt op 24 juni het vertrouwde Dag van het Park plaats in het Gorechtpark in Hoogezand. De evenementen bieden optredens, muziek, sporten, cultuur, workshops, theater, demo’s en gezelligheid. De gratis toegankelijke evenementen starten om 13.00 en duren tot circa 17.00 uur.

Afgelopen zondag, 3 juni was de aftrap aan het Schildmeer. Vele bezoekers waren aanwezig om te genieten van water-, en  strandactiviteiten en diverse watersporten. Verder o.a. theatervoorstellingen op het strand, kinderen konden mee trommelen op emmers en bij Scouting Fraeylema kon men op een groot vuur Pannenkoeken bakken.

 

Foto’s: RegioFM

 

Geef een reactie