Siddeburen – De kaartverkoop vor de tweede zomereditie van muziekfestival Schanspop gaat op zaterdag 31 maart van start. Het festival vindt op vrijdag 1 en zaterdag 2 juni plaats op het terrein achter jeugdhonk De Schans in Siddeburen.

Schanspop werd jarenlang georganiseerd tijdens de Licht- en Klankweek in Siddeburen, maar aan deze traditie kwam in 2016 een eind. Vorig jaar vond de eerste zomereditie van het muziekfestival plaats. En met succes. De Schanspop Zummer Editie krijgt dit jaar dan ook een vervolg.

Op vrijdag 1 juni verzorgen Bökkers en Høken met de Heinoos een dubbelconcert op Schanspop. De mannen van Bökkers zijn met hun Sallandse rock al enkele jaren graag geziene gasten in Siddeburen. De band Høken met de Heinoos springt in het gat dat het roemruchte Normaal heeft achtergelaten en staat garant voor een avondje ouderwets høken. DJ Stefan Leur van Radio Continu zal het publiek op deze openingsdag van Schanspop in de juiste stemming brengen.

Op zaterdag 2 juni komt Hollands Verdriet naar Siddeburen. Deze smartlappenband is in de loop der jaren uitgegroeid tot het huisorkest van Schanspop. Ook Die Tolle Leute en de Gebroeders Ko, bekend van hits als ‘Schatje mag ik je foto’ en ‘Ik heb een toeter op m’n waterscooter’ staan deze avond op het Schanspop-podium. Tussen de verschillende optredens door zal DJ Raúl de muziek verzorgen.

Kaarten voor de tweede Schanspop Zummer Editie zijn vanaf zaterdag 31 maart 8.00 uur te koop bij Albert Heijn Bianca & Harry Zweepe aan de Hoofdweg 164A in Siddeburen. Uitsluitend op deze dag zijn de tickets verkrijgbaar voor de speciale actieprijs van 10 euro. Na 31 maart kost een kaart in de voorverkoop 12,50 euro, en aan de kassa 15 euro. Tickets voor de Schanspop Zummer Editie 2018 zijn ook verkrijgbaar via www.schanspop.nl. Meer informatie over het festival is te vinden op www.schanspop.nl, op Facebook (Schanspop Siddeburen) en op Twitter (@schanspop).

Geef een reactie