Wagenborgen – Een optreden van onbetwist één van de beste live artiesten van Europa is vooral een kans om de “gouden tijden” van de popmuziek te herleven. De akoestische gitaarvirtuoos is een regelrechte aanrader voor liefhebbers van het betere werk uit de meest roemruchte jaren van de popmuziek. Iedereen die er geweest is zal dat bevestigen.

Een optreden van Brian betekent drie uur topvermaak wanneer hij vrijwel non-stop de grootste hits uit de popgeschiedenis ten gehore brengt.

Hij brengt nummers die een breed publiek aanspreken: van de Beatles en de Rolling Stones tot meer recent werk van Billy Joël, REM, Elton John, Sting, Red Hot Chili Peppers, Robby Williams, Oasis of zelfs Guus Meeuwis.

Een “sentimental journey” die zijn weerga niet kent. En het verveelt nooit, want Brian speelt niet van een vooraf samengestelde playlist, maar altijd wat hem zo in het hart opkomt. Of wat het publiek vraagt. Daarbij kan hij putten uit een onwaarschijnlijk breed repertoire. Zijn optredens blijven daardoor altijd verrassend en boeien tot de allerlaatste tonen. Voeg daarbij de altijd ontspannen en

gezellige sfeer en je hebt alle ingrediënten voor een heerlijk “ouderwets” avondje uit voor alle leeftijden.

 

Zaterdag 25 november

Bar Klaver Vier

kaartverkoop: Spar “KAPPEN” , Eethuis/Bar Klaver Vier.

 

Geef een reactie